maanantai 12. kesäkuuta 2017

Joku tästäkin mielensä pahoittaa (ei kirjan nimi toim.huom)

Hei
Ostin töistä tullessa leivokset.
Maksoin runokirjatilauksen ja nyt kirjoitan tätä.
Kyllä, kirjamme on nyt painossa. Kyllä, se on nyt totta.

Kirjan nimi ei ole otsikon mukainen vaan otsikko tuli mieleeni kaikkien päivän tapahtumien jälkeen. Kun järjestimme Kaisan, Sirkka-Liisan ja Karoliinan kanssa Teljän kirjallisuuspäiviä ensimmäistä kertaa niin työnimeni kulki jossain muistiossa tuo joku tästäkin mielensä pahoittaa. Kun nopeatempoiset naiset tekevät yhdessä niin usein hitaammat vähän.. no, ärsyyntyvät ja joskus tuntuu, että voisihan sitä vähemmälläkin vouhkaamisella saada jotain aikaiseksi.

Mutta tänään kerron kirjasta.
Kerron siitä tänään, koska se löytyy jo Mediapinnan sivuilta. Katsopa tästä.
Kirjan nimi on siis Miten teitä ihailenkaan ja se on siis Kaisa Huhtalan ja minun yhteisteos. Kirjoitimme runoja teemalla sukupolvet ja tällaista syntyi.

Kirjaa voit tilata jo tuolta Mediapinnasta tai voit odottaa, että saamme Kaisan kanssa sitä käsiimme ja tilata suoraan meiltä, jolloin saat siihen myös omistuskirjoituksen molemmilta. Meidän myyntihinta on hivenen pienempi ja pääosakirjan hinnasta menee Teljän seurakunnan Sykkeen eli Siunaavan yhteyden keskiviikon hyväksi. (Korjattu 19.6.17). Jos haluat tietää Sykkeestä enemmän, klikkaa tästä. Syke on siis keskiviikkoisin Teljän kirkolla oleva matalankynnyksen tapahtuma, jossa voi käydä kuka tahansa.

Mutta jos tuntuu, että et halua tukea seurakunnallista työtä niin aina voit tilata kirjan suoraan tuolta Mediapinnasta. Ei siis hätää. Emme pakkosyötä seurakuntayhteyttä ja älä hätäänny, kirja on runokirja. Ei hartauskirja #tähänjokuhymiö

Tätä kirjoittaessani Kaisa taitaa olla "työkomennuksella" joten en saa liitettyä tähän Kaisan tervehdystä. Mutta ehkä hän siellä jossakin ehtii tämän lukea! Kaisa: se on nyt totta!

Liitän tähän vielä kirjan kannessa olevan kuvan. Kiitos kuvasta Petra Hietanen. Kiitos kun lähdit mukaan meidän projektiin.

2 kommenttia:

 1. Älkää nyt kuitenkaan myykö sitä seurakunnan tilaisuuksissa. Monelle pienituloiselle vanhukselle voi syntyä tunne, että sitä on velvollisuus ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi. Ei hätää. Kirja ei ole pakkomyynnissä eikä sitä myydä tilaisuuksissa jossa ei muutoinkaan myydä mitään. Luulen että tällaisissa asioissa käytämme erityistä hienotunteisuutta jo senkin tähden että toinen tekijä on seurakunnan kaitsija 😃

   Kiitos huomiostasi kuitenkin.

   Poista